Penya Blanc-Blava Sant Celoni i Comarca
Penya Blanc-Blava de Sant Celoni i Comarca

Història

Fundada el 20 de Març de 1972.

Els fundados de la Penya van ser Albert Forcada, Josep Casas, Joan Vilá, Josep Morató, Martí

Canet, Josep Costa, José Luis Hernández, Josep Blancehe , Josep Damés , Vicens Miralles, Luis Pujolas, Salador Durbau, Miguel Pérez, escorats per Rafael García (periodista alies Penalty).

Durant aquests anys han sigut presidentes: Albert Forcada, Josep Casas, José Luis Hernández i Salvador Vila Manent, Jaume Vila y actualment Martí Casadevall

Antiguament es feia sortides a los estadis del Valencia, Villareal, Pamplona, Zaragoza, Madrid y Bilbao. Ara com no es sap quan es juga els partits fins 15 dies abans, no ens arrisquem a programar cap viatge.

Durant aquests anys se han fet costellades i alguna sopar i menjar en el Restaurant Can Net de Mosqueroles.

Durant en aquests anys es va fer desplaçaments a Zaragoza, Valencia, Castelló, Bilbao, Pamplona, Madrid, Lleida, Sabadell, Santander, Villareal y Tarragona. A Valencia , Zaragoza i Pamplona se fue varies veces.

També es va anar a la Leverkusen i a Glasgow, així com les finals de Valencia y Madrid.

La família Planas- Juliá van fer la promesa que si se salvava pujarien al Turó de les Agudes al Montseny, y col·locarien una bandera de nostra Penya, cosa que varen fer l’1 de octubre del 2012. La bandera va resistí uns 15 dies. No se sap si va ser culpa de un perico que li feia gracia i quedar-se-la com ha record o un indesitjable.

Per al 40 aniversari es va celebrà amb un menjar a la Falda del Montseny de Campins que varen assistir més de 100 personen. Entre els assistents, van vindre pel RCDE el expresident Ramón Condal 1 ex- conseller Jaume Martínez. De la Federació Catalana de Penyes del RCDE, el expresident Alberto Ariza i de la agrupació de Veterans Rafa Marañón, acompanyats del exalcalde de Sant Celoni Joan Castaño i de la ex- regidoria de deportes Marivi Miracle.

Actualment son 106 socis.

Tenim que recordar que el inductor principal para formar la penya, va ser el periodista Rafael García alies PENALTI que entrenava a tots los pericos de la época.

Penya Blanc-Blava Sant Celoni i Comarca
error: Content is protected !!